Thuis

GUANGZHOU AIMZING INDUSTRIES INC.

Bedrijfsprofiel

DE WGO WIJ ZIJN

AIMZING, Doel voor het verbazende leven.


AIMZING de industrieën is een professionele fabrikant van het produceren van Silicone en de plastic producten van pp enz. dat op babys zorg en het voeden producten, onze productenlijn met inbegrip van betrekking hebben: Babyfopspeen, Verzorgingsuitsteeksel, Teether, Baby het Voeden Fles/Kommen, de Producten van de Zuigelingszorg, Mum-de Producten van de Zorgzorg, Dringking-Koppen, Fruitvoeder enz.

Al onze producten is vrije BPA, die de kwaliteits testnorm met Ce-goedkeuring, FDA-certificaat enz. heeft overgegaan.
Elk merk heeft kans groot/groot merk te worden, zodat dienen wij niet alleen grote of beroemde merken, maar ook zullen onze geesten aan die lokale unieke merken concentreren. Wij geloven dat wanneer u aan ons komt, wij verenigd om één zijn te zijn, op deze wijze, wij kunnen in een win-win samenwerking in een lange termijn werken.
Wij weten dat wij niet onze klanten kunnen tevredenstellen tot wij hen van de hoogte kunnen voorzien - kwaliteit en de concurrerendste prijs, geschikte levering, de professionele naverkoopdiensten. Wij denken wij beter JOD ooit hebben gedaan. En wij weten er altijd ruimte om is te verbeteren, streven wij perfect te zijn ernaar.
Wij zouden van onze klanten houden wanneer zij over ons spreken zullen zeggen AIMZING werkelijk werkelijk een goed betrouwbare partner is om met in een tijd met lange levensuur te werken, die ons absoluut vondst zal maken uit daarom wij hier zijn.
Doel voor het Verbazende leven, dat is wat AIMZING met begint.

China GUANGZHOU AIMZING INDUSTRIES INC. Bedrijfsprofiel 0

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

 

AIMZING de industrieën is een professionele fabrikant van het produceren van Silicone en de plastic producten van pp enz. dat

 

heeft op babys zorg en het voeden producten betrekking, onze productenlijn met inbegrip van: Babyfopspeen, Verzorgingsuitsteeksel, Teether, Baby

 

Het voeden van Fles/Kommen, de Producten van de Zuigelingszorg, Mum-de Producten van de Zorgzorg, Dringking-Koppen, Fruitvoeder enz.

 

Al onze producten is vrije BPA, die de kwaliteits testnorm met Ce-goedkeuring, FDA-certificaat enz. heeft overgegaan.

GUANGZHOU AIMZING INDUSTRIES INC.
GUANGZHOU AIMZING INDUSTRIES INC.
GUANGZHOU AIMZING INDUSTRIES INC.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Verkoper

Merken : AIMZING

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China GUANGZHOU AIMZING INDUSTRIES INC. Certificaten China GUANGZHOU AIMZING INDUSTRIES INC. Certificaten China GUANGZHOU AIMZING INDUSTRIES INC. Certificaten China GUANGZHOU AIMZING INDUSTRIES INC. Certificaten